Abonati

duminică, 15 ianuarie 2012

Revoluție

   Sincer nu vroiam să scriu despre asta dar dacă tot e actual hai fie.

   Deci în toată țara e revoluție ...nimic ieșit din comun.Se aruncă cu pietre ... din nou, nimic ieșit din comun pentru o revoluție.Mulți răniți ...era de așteptat. Dar ce mă enervează pe mine este: CE MAMĂ E AIA CARE ÎȘI DUCE COPILUL CU EA???? Cum să fi așa frate? Ce? E mai hardcore dacă își duce odrasla? Bănuiesc (de fapt sunt sigură)că vroia doar să atragă și ea ceva atenție de la deținători de penis pe-acolo că pun pariu că e singură, nu de alta dar dacă exista și un bărbat în casă nu o lăsa să ia copilul ci îi aplica 2-3 palme peste capu ăla prost.
   Mă uit mai departe la TV și ce văd? Bătrâni O_O. Păi stai puțin... ăstia ne roagă să îi ajutăm să treacă strada să nu ii calce vreo tricicletă da` se bagă și ei în mijlocu revoluției ,ca musca în curu` calului ,că prin aparatu lor auditiv or fi înțeles că acolo se dă pensia ...cine știe.

    Așa să trecem mai departe... Toată revoluția asta e pentru a-l da jos pe Băse de la putere.Aici ceva mă intrigă. Deci pe noi ne deranjează la Băsescu că dă reguli așa ampulea.Păi dacă trăim într-o democrație nu trebuia și poporu să aiba ceva de spus? Parcă așa ne-a spus nouă Fluieraș AKA profa de istorie că în democrație poporu comanda și conducătorul e doar așa de formă, o uneltă, un dildo acolo.
    Țara asta se duce de râpă jur.Și se întreabă unii că de ce pleacă toți dincolo.Cum frate de ce? Păi nu e clar? Imediat o să pună ăștia taxă pe oxigen și pe autostrăzi nu o să poată circula decât mașinile „șucare” ale parlamentarilor că pe ăștia cum îi scapă un pârț, cum le vine câte o idee pentru noi legi.Lăbari nenorociți ...
    Noa copii eu merg să mă uit mai departe la ce s-a mai întâmplat aseara și cei din București recomandabil să nu ieșiți la noapte afară că cică o să fie și mai mulți revoluționari (ca în epoca de piatră ,nu putem argumenta ceva?,  ne dăm cu bolovani si cu brontozauri în cap).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu