Abonati

marți, 24 ianuarie 2012

Verigile lipsă ale evoluției (part3/4)

  Candidata 3.
 Asta ar trebui să fie un cadou de crăciun?Dacă da, mi-e sincer milă de destinatar.Serios cu ce poate greși așa rău o persoană încât Moșu` să renunțe la cărbuni în favoarea unei astfel de pedepse.... mulți detestă Crăciunul... poate că au avut parte și ei de experiențe de genu.Chiar are o față mirifică femeia asta.Eu i-aș da acolo vreo 30 de ani sincer, asta însemnând că cel mai probabil are și un copil (săracu prunc lovit de soartă) care nu se teme de BauBau ci doar gându că mama lui se ascunde în dulap sau sub pat îi dă fiori.Pun pariu că nu doarme cu lumina de noapte aprinsă, ci cu toată aparatura începând de la PC, la televizor și la iPhone că în ziua de azi toți pruncii care nu se știu câca în oliță au iPhone.
     Ăla sigur e păr?Că văd că ține de el să nu fugă... PĂDUCHI MUTANȚI!!!!FTW
        Bine că nu și-a ales un costum o idee mai mic că și așa nu prea îi vedem celulita prea bine....Fusta aia de-abia stă pe ea în partea dreapta la ce slăninuță are.
       Să presupunem că totuși nu e cadou, e iubita .....lui.Mă tot gândesc, prin ce traume trece omu ăsta an de an.Nu a avut traume în copilărie, dar are acum... De Paști e sexy-iepuroaia, de Ziua Recunoștinței e sexy-curcanul , de 1 iunie e sexy-școlărița , iar de revelion e sexy-petarda.
     Mai are și tocurile alea de stă dreaptă cu chiu cu vai, că dacă mai face un pas, dă de petrol, și din câte se pare, la piciorul stâng tare "drept" e tocul... nu știa el bietu că balenele au picioare.
     Decoru nici nu și-l putea alege mai prost: animale fericite care aleargă pe câmpii ( de îți dă ideea de curcubee colorate, de fericire și de cârnăciori cu ciocolată).Mi se pare mie sau animalele potrivite de fundal sunt mai degrabă astea :


  Și i-aș da un sfat prietenesc...înainte să își facă poze pe care vrea să le publice online, mai bine și-ar face puțină ordine că pe nimeni nu interesează colecția ei de haine nespălate aruncate într-un colț că vezi doamne la ce față are oricum nu are șanse de musafiri.

Un comentariu:

  1. cred ca Mos Craciun era autist, sau cand o lasat cadou o lasat si o felicitare cu un troll face pe ea... :)):))

    RăspundețiȘtergere