Abonati

duminică, 19 februarie 2012

Așa părinți ...

   Bă ce au decăzut părinții mai nou.Pe bune toți spun că tinerii din ziua de azi sunt așa și pe dincolo.Bă, pe tineri îi înțelegi, sunt la vărsta cănd vor să facă pe rebelii și să atragă atenția. Something normal. Dar când ai 26 de ani și un copil de câteva luni se presupune că trebuie să ai grijă de el ... dar mulți își fac prunci pentru uriașa alocație primită la școală aka 42 de lei.
    Își lasă copiii la părinții lor (bunici) ca să iasă în cluburi să întâlnească lume noua ca mai apoi să intervină divorțul.Și își mai și învață plozii să le calce pe urme.

   Fumează și beau lângă ăia micii.Nu m-ar mira să îi învețe și să facă jointuri pe la 5-6 ani, așa de cultură generală.Și apoi peste 13 ani se miră că de ce plodu a apucat-o pe căi greșite.
   A crește un copil e o responsabilitate uriașă.Nu poți pur și simplu să îl alăptezi cu ...piciorul  în timp ce chatuiesti pe mess cu Tanda și cu Manda.(ăsta de își scapă piciorul trece prin prunc direct)


 Multora le e și greu să își șteargă pruncii la nas sau să le curețe voma din pat. Vezi doamne i se duce crema de pe mâini sau se rupe unghia în batistă.Hai să admirăm cum îi iese fiului nostru câcatul din pantaloni...

 Listă: 1.Fă-i poza   2.Râzi   3.Lasă-l așa că o să crească și o să se știe să-și șteargă mucii.
   În fundu satului,  cu toate că nu au ce mânca, își fac sute de plozi ca mai apoi să se certe cu Casa Copilului că nu vor sa îi dea.Nimfomani proști care nu au bani de Sf Durex.Nici IQ mult nu le dau din moment ce femeile folosesc acolo coceni de porumb pe post de dildo.
   Mă și gandesc la puștoaicele astea de 14 ani care află că sunt însărcinate și "O să îl păstrez, cât de greu poate fi să crești un copil”.Da bă, du-l cu tine în NightClub că poate prinde ceva mișcări de la mama.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu