Abonati

marți, 14 februarie 2012

Bătrâni virtuali

   Proastele de 12-15 ani ,care nu visează decât pletoși, ne-au invadat internetul. OK fie
   Pițipoancele îmbrăcate în puf roz ne-au invadat internetul.Ok fie
   Dar când văd bătrâne ce se dau mari dive pe site-uri de socializare și așa .... deja e prea mult.
    Pe bune, cine dumnezo i-a învățat pe ăstia să țină mousu în mână sau să aprindă monitorul.Și ce e și mai grav e că bătrânii au dat peste aparatele foto.

Ioi doamne sexy ești femeie.Zici că ți-au degerat buzele. Nu face modeling, doar își pune aparatul pe masă și se declanșează singur sau își face poză să știe azilul pe cine trebuie să primească săptamâna viitoare.
 Ascultă Selena Gomez, deci mulți vor vedea asta ca pe un început promițător(eu nu am nimic cu Selena deci de partea asta nu o sa ma leg).
 Apropo câinele din spate e terifiat.
 Noa mai devreme zicea că nu face modeling acum zice că da.I-aș sugera niște pastile pentru Alzheimer sau ceva Memo+.
   De-ar vedea bunu-său ce nepoată are așa s-ar ridica de-acolo din mormânt....să-i dea bani să-și ia niște pantofi.
     Cât de "întreg" la minte poți fi să ai 48 de ani să te dai sexy la mormântul lu bunu-tău.
 FEMEIE STAI DEPARTE DE BULDOZER că altfel se repetă incidentul din 11.09 și le faci concurență teroriștilor.
   Șiii din nou nu mai e model, s-a declanșat aparatul singur. Da așa s-o poziționat el singur acolo în iarba și s-o declanșat țuce-l soarele de te-o prins pe tine în ipostaza ta sexy.

 Așa artistică ești îmbrățișând un câcat de perete.Dacă te mai aplecai, poate te sesiza vreun homosexual. Și ce-i cu hamu ala pe tine femeie?Du-te și trage căruța mai departe, tu artistico care ești.
 Bun, nu are doar Alzheimer mai aude și voci, și nu orice voci ci tocmai pe doamne doamne. Și un om normal când aude câte o voce în capul lui se apucă să ridice bolovani in a fashionista way. *fashionista da* Are respectul meu pentru ochelarii de hipsteriță.

Bun, dar asta nici nu e așa dubioasă ca... știți ce? Nici nu are rost să mă exprim. O să vă arăt doar imaginea și dați-vă voi cu părerea.Chiar nu vreau să încep să spun ceva, că până mâine nu termin.
(NICI NU VREAU SĂ ȘTIU CE? CUM? UNDE?  ȘI MAI ALES DE CE?)

4 comentarii:

  1. Uau .. trist unde o ajuns internetu asta :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Tanti aia are probleme psihice mai mult ca sigur.Partea buna:e haioasa:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ideea e ca acea doamna imita si ironizeaza toate pitipoancele 'fashioniste'si pozitiile lor in pozele de pe retelele de socializare. Don't you get it ?! E putin trist ca nu ati inteles mesajul pe care ea vroia sa il transmita... Urcatul pe bulldozer ( sau orice alta masinarie/masina) cu tocuri si imbracata de oras, statul la zic cu fundul inafara si restu sunt des intalnite in pozele asa-ziselor pitipoance. E pacat ca mesajul trimis de ea a fost inteles gresit...:| Mehh...

    RăspundețiȘtergere