Abonati

sâmbătă, 25 februarie 2012

Omul lup (IMAGINI ȘOCANTE)

   Cred că știu ce i-a determinat pe oameni să elaboreze ACTA.Prea multe specimene care își pun poze ce tulbură liniștea sufletului nostru. Duckface-istele sunt fumate deja, aproape că nici nu le mai observăm dar au apărut alții care vor neapărat să își expună ce au ei mai de preț.În unele cazuri părul de pe corp sau grăsimea rezultată din prea multe aripioare picante.
    Și nu, nu au 18-25 de ani să spui că sunt adolescenți fără minte, ci sunt bărbați în toată firea de 45 de ani care au pus și ei mâna pe un aparat foto.
 Știu că sunt nesimțită să vă arăt pozele astea daaaar nu-mi pasă. De ce să rămân cu sechele doar eu? (sper totuși că nu mâncați în momentul în care vedeți pagina asta)
   Tipul chiar își admiră popoul. Prima poza e fix pix pe lângă pozele 2 si 3 unde, cred că a găsit sertarul cu lenjerie al mamei lui. (am vrut să spun inițial "soției" dar nu știu cine ar umbla cu mister poponeț neras?)
   


   Cred că l-a luat cam tare țigara aia, cred totuși că e joint și cauza pozelor printre altele.
  Cel mai recent model al lui Cătălin Botezatu
-chiloți de firmă  Bifat
-ghete Bifat
-cămașă descheiată Bifat
-privire senzuală Bifat
-epilat ....mai avem de lucrat

Nu știu dacă are fetișuri cu aparatul foto sau tocmai s-a uitat la un film porno și nu s-a terminat.După cum se vede în poza de final, are o mândrie cam ciungă, parcă e un ștrumf care încearcă să evadeze din chiloți.
   Și totuși DE CE??? De ce și-ar pune asemenea poze pe facebook? ( da are facebook). Cineva l-a propus și pentru cocalari.com unde are locul lui de onoare.
     Ar trebui făcut un meme cu el pe 9gag în loc de pedobear.
     Cred că face videochat la ce privire senzuală are în fața leptopului.Și niște boxeri de firmă ce strălucesc în întuneric.

Un comentariu: