Abonati

sâmbătă, 11 februarie 2012

Zăpadă -_-

   Tăt poporu și-o dorit zăpadă , și acum, în ultimele 10 zile din iarna s-o gândit și natura să-și elibereze mătreața cât pentru 3 luni.Și cică marți vine part 2 de zăpadă.
    Nu înțeleg care e chestia cu dragostea asta pentru zăpadă și iarnă și așa mai departe.Mereu am urât anotimpul ăsta. Nu poți ieși afară.E foarte frig.Nu poți purta tricourile drăguțe din New Yorker sau Lee Cooper pentru că îți ingheață până și păru minuscul de pe mână.Zăpada e făcută pentru munte și pârtii și așa mai departe nu pentru oraș.
    Mă rog, unele s-au adaptat ca de exemplu ele:
 Dacă ar fi să ordonăm toate animalele în funție de gradul de rezistență la frig ar fi something like
  Locul 1: pinguinii
  Locul 2:urșii polari
  Locul 3: pițipoancele
 O fi având ele în organismul lor ceva manly white substance care le ține de cald. 
Eu cu bocancii alunec pe zăpadă și ele merg pe tocuri de 10cm. Au ele 2 talente : echilibristica și .... sandwichuri.
 Unele se adaptează așa cum știu ele mai bine.Nu se mai rad/epilează și obțin un plus de căldură în anumite zone.
      Drumul e și el foarte nașpa.Trebuie să circuli cu 20 km/h cu Ferrariul(asta dacă îl poți dezgheța) și la prima greșeala îi tragi pe toți cu tine în șanț că așa e frumos.
    Nici cei cu trenul nu sunt liberi.Stau înzăpeziți 3 zile într-o cabina, unde, în loc de 3 ore așa cum plănuiseră, trebuie acum să stea 72 de ore să simtă miasma picioarelor bătrânului care doarme alături.
    La știri cică :"Dacă aveți un elicopter privat, acum e momentul să îl folosiți.Zăpada a acoperit tot și șoseaua nu mai e un loc prielnic pentru șoferi." 
      WOW, chiar mă întrebam când o să apuc să îmi folosesc elicopterul din pod.Nu l-am folosit din '74.


Cei mai mult îi ador pe cei din regiunea moldovei care stau în bar cu hoverii și așteaptă să vină armata să le curețe zăpada din fața geamului de la pod.
  Și statul, după ce au murit zeci de oameni s-au gândit să scoată și ei armata de la naftalină. Mda au fost nevoie de sacrificii pentru asta.Cred că cei din Brazilia atât de aprig s-au rugat pentru zăpadă încât Doamne Doamne i-a ascultat, dar a greșit țara :)

Un comentariu: