Abonati

vineri, 2 martie 2012

Wc-urile sunt în tendințe

    Nu știu dacă vi se pare o glumă sau nu, dar trebuie să recunoașteți că mai toate pozele nou apărute pe internet au un Wc în prim-plan sau doar acolo în fundal.Nu mai știe lumea cu ce să își facă poză așa că își fac poză cu tronul. Doar e obiectul care aduce fericirea.
    Până acum se folosea pentru necesități fiziologice, dar se pare că fiecare îi aduce noi întrebuințări.

     Uite o serie de persoane care consideră că pozele cu oglinda din baie deja sunt expirate așa că s-au hotărât să introducă alte obiecte în pozele lor.

Uite-o și pe prințesa tronului. Nu sunt sigură dacă vroia să ne arate că știe la ce se foloseste hârtia sau pur și simplu a uitat să își dea pantalonii (sau chiloții ce-or fi ăia) jos ... că în lumea pițipoancelor prostia e nelipsită.

  Am și eu o întrebare... de ce sunt două wc-uri unul lângă altul... cine ar vrea să își facă treburile lângă o altă persoană...
   Serios acum, ce poate fi așa minunat să îți faci poză pe wc... e total aiurea. Mâine-poimâine îi vedem desenând cu câcat...oh stai deja fac asta.
 

 Eh na, nici hârtia igienică nu a fost uitată... ba chiar i s-au adus noi aspecte...


Avem wc-uri pentru spiderman
                                                         Avem wc-uri foarte iubite
                                                         Wc-uri full-option
          Wc-uri care oferă spectacol
Așa că dacă vreți să fiți în pas cu moda, lăsați ochelarii de hipsteri, rochia bunicii cu animal print si Absolut Vodka și mergeți faceți o poza la wc să fiți și voi în tendințe.Era sa uit.Daca tot e martie... un mărțâșor păntru toate pirandele de la Skittles.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu