Abonati

luni, 26 martie 2012

WE LOVE ROCK MÂNCA-Ț-AȘ

   Sincer, de când Bieber are relații homosexuale cu Selena Gomez în groapa cu bile de la McDonalds toate fostele aspirante la puța lui(deși cu toții ne îndoim că ar avea așa ceva) au trecut la rock. Da bă la rock, la satanisme, la incantații, la crime, la teribilism la tot ce considerau ele ca înseamnă rock acum câteva zile.
     Dar nu orice rock, ci la trupa cea mai aproape de curentul Bieber TOKIO HOTEL(trupa era cumva la vremea ei da mai nou când mă uit la Bill Pămătuf îmi vine în minte un ursuleț roz pufos cu diamante)
    Este tipa asta care își spune We love rock. Și pune ceva colaj cu trupe de pe pizap și ne spune nouă să eliminăm una.  Asta vine și ne spune nouă că e rockeriță? Hai nu zău.Nu are rost să comentez nimic aici. Cu toții avem cam aceeași părere.
   

Și mai e o tipă care ....chiar are numele lui Bieber scris pe toate tampoanele.
     
        Vrea să devină rockarita. Nuff said. Dar uitați ce trupe ascultă copila


    Cam astea sunt și pozele ei. Ea și Bieber, ea și strigătul de spartană și evident și iubirea ei eternă Bill că fără el nu se poate.Ăștia se cred mai hardcore dacă se intituleaza rockeri? Pentru ele țigara=joint, gura de bere=beție maximă, sărut=sex și poate rămâne și însărcinată.

2 comentarii:

  1. esti geniala cu postarile astea =))))))))) mor.

    RăspundețiȘtergere
  2. penal =))). dar nu înţeleg ce caută the gazette lângă justin biberon o_o=))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere