Abonati

luni, 4 iunie 2012

Uite fleshu nu e fleshu

  Lumea asta a trecut prin diverse curente gen umanism, clasicism, iluminism, simbolism, romantism (și multe altele care mi-e lene să le scriu) și totuși am ajuns să cred că acum trăim într-o perioadă ce o putem numi FAKEISM.
   Atâtea falsuri pe internetul asta încât te sperii.
   Falsul despre care am să discut azi e puțin mai dubaș așa. Adică prietenii lui (fanele infecte) pretind că ele i-au facut poza nu știu care, se ceartă pentru el, îl pupă în cur în așa fel încât nu mai are nevoie de hârtie igienică...
    Îl admir sincer pentru cât timp liber are. Adică a stat cine stie cât ca să caute poze cu tipi care arată relativ la fel... mrg mai nou toți pletoșii sunt identici. Și totuși a cam fail-at, unu are flesh celălalt nu, unu are snake bite celălalt nu, unu are pleată mai mare celalalt nu.

Să fim seriosi acum scrie acolo langa poza LUCIEN LAKE. L-aș  întreba de ce și-a scris numele ăla pe poză doar pentru a vedea ce scuză găsește. Prietenă-sa cică „Doar pentru ca pozele lui apar pe google nu înseamnă ca e el în poza” I-aș zice și eu sincer „ Doar pentru că mă-ta e căsătorită cu tac-tu nu înseamnă că nu lucrează pe centura.
    Multe poze de-a lui sunt atât de feimas încât dacă stau 5 zile să caut conturi fake 9 din 15 vor fi cu pozele astea. Și să nu uit ca tipul are tendințe homo, că își pune și poze cu gay.

 Sincer, imaginea asta am mai văzut-o în 3 locuri.

 Smile Deyutza aia se presupune a fi gagică-sa și ea cică "sweettt...." putea mai mult dacă era ea acolo.

Sincer, fake ca fake, dar alea ce îl venereaza și îl cred pe cuvânt îs al dracului de cretine.

6 comentarii:

 1. Foarte interesant subiectul abordat. Chiar era nevoie sa se spuna si chestiile astea.Fake-urile sunt in floare. Unii se simt atat de singuri si de nebagati in seama incat incearca sa se dea alt cineva mult mai "cul" ptr a fi si ei mai populari dar din pacate ptr ei(din fericire ptr noi) nu le prea iese :) Oricum BRAVO.

  RăspundețiȘtergere
 2. Il cunosc pe baiatul din poza a doua din stanga:| decii nu are cum sa fie el;) si pun pariu pe ce vreti ca Alessio shi atat a fost pus sa zic asta;):))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Alessio și atât nu există. Tipul din imaginea de profil de pe acel cont se numește Max Davis. :| Plin de falsități. :-j

   Ștergere
 3. Moama si ce bine se preface ::))) decii ii dau nota 10 pt asta :)) oare o fi pus'o si pe "gagica'sa" sa se prefaca sau nu e atat de diabolic?:)))

  RăspundețiȘtergere
 4. FraTE, SI SUSTINE CU TARIE! doamne 8-)

  RăspundețiȘtergere
 5. Adam Dubstep sau Impresie Teddy sunt la mare cautare. Mai ales Teddy ala, toti il considera real.=))

  RăspundețiȘtergere