Abonati

marți, 16 octombrie 2012

Zboara diavolu'

  Ba, toti ABSOLUT TOTI stim de saritura lu Felix ala de acum cateva zile, unii ati vazut-o in direct, altii in reluare (eu personal am aflat de ea de pe facebook, care e mai nou site de stiri). Pe tema asta normal ca sunt certuri ,ca na, subiect fara certuri nu exista. Mai intai a fost faza cu 39 de km vs 39 000 km si imi venea sa dau cu capu de birou, cand vedeam ca mai bine de 30% din populatie spune ca saritura a fost de la 39 000 km. Ba, la 39 000km plutesti, ce saritura lu peste visati ma de la distanta asta pe langa faptu ca ajungea in cel putin 39 de ore, daca faci un calcul simplu de matematica.
   In fine asta nu e asa important, faza hilara e ca se scot aberatii de-alea religioase pe tema asta... da ba si aici apar fanaticii. Aberatia suna cam asa


"În afara slujbelor bisericii, nu există scară către cer."
- Petre Tutea

Nu stiu daca ati auzit, dar astazi, 14 Brumărel (Octombrie) pentru a distrage atentia lumii de la un eveniment duhovnicesc de o deosebita importanta pentru LUME (pelerinajul la Iasi cu ocazia zilei Sfintei Parascheva), paganii umanisti de la Red Bull au hotarat sa trimita un om in cer, mai precis sa-i dea drumul de la 39 de Km. (3+9 = 12, 39 = 3 * 13 - toate cifre oculte cu o mare putere demonica).

5 ani de pregatiri (probabil 5 ani in care nu s-au dus la nicio Sfanta Liturghie si nu s-au impartasit cu Sfintele Taine), milioane de oameni din intreaga lume atrasi sa se uite la spectacolul lor. Si toate acestea ca sa demonstreze ...ce?

Observati ca pana si cuvantul DEMONstrare are demonismul in radacina sa! Iata din ce a constat toata tarasenia:

1. Balonul nu a fost sfintit de un sobor de preoti ortodocsi (asa cum se cuvine la orice eveniment oficial), iar acest lucru a fost aratat lumii OSTENTATIV prin lipsa OSTENTATIVA a preotilor ortodocsi de la fata locului. Pe multi dintre romanii care s-au obisnuit sa vada preoti la toate inaugurarile, acest lucru i-a tulburat foarte tare!

Iti dai seama, vii de la Sarbatoarea Sfintei Parascheva, dai drumul la televizor si vezi niste oameni care nu se roaga! Te cutremura, va zic eu!

2. Timp de cateva ore ne tot aratau insistent curbura pamantului, exagerata cu ajutorul unor trucuri optice de lentila. De ce? Am luat Biblia, am deschis-o la intamplare si imediat am fost luminat de Duhul Sfant. Prin asta vroiau ei sa "demonstreze" ca Sfanta Scriptura greseste cand vorbeste de cele 4 colturi ale Pamantului (Apocalipsa 7:1).

3. Timp de cateva ore spectatorilor care stateau tintuiti neputinciosi in fata ecranelor le-a fost prezentata sigla "nevinovata" a firmei Red Bull. Daca nu stiati, taurul e un simbol al zeilor antici pagani, intre care cel mai blasfemiator e Marduk. Ceea ce transmiteau privitorilor e: "unde n-au ajuns cei care au cladit Turnul Babel, am ajuns noi, cu Marduk!".

Toate conditiile erau potrivite ca incercarea aceasta sa dea gres. Avea de toate: hula, trufie, paganism, erezie. Cand l-am vazut filmat de sus pe acel biet suflet ratacit, dandu-si drumul din acea capsula, am inceput sa ma rog ca sa Maicuta Domnului sa ii arate adevarul Credintei celei Adevarate intru Hristos, iar cand ajunge jos sa roage pe cineva sa ii aduca un preot ortodox ca sa ceara iertare de la Dumnezeu pentru pacatele savarsite. Am asteptat degeaba!!!

Cautand iarasi o explicatie am deschis din nou Scriptura la intamplare si de data aceasta iata peste ce mi-au cazut ochii! Sfanta Evanghelie dupa Apostolul Luca, 10:18: "Şi le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer.".

Atunci am inteles TOTUL!
S-a sunat prima trambita, fratilor, sfarsitul este aproape!


Link-ul unde am gasit cacatu asta.

 Frate, poftim? Tu vorbesti serios?
Vedeam la comentarii chestii gen "pagina e fake e caterinca etc etc, eu nu cred ca e caterinca, adica la orice pagina care critica religia apare tipu asta cu comenarii fanatice.
Tot la comentarii vedeam chestii gen "ba ce ai tras?" ... eu sincer ma intreb ce o tras ma-sa cand era gravida cu el.
     Nu a fost sfintit balonul de un preot ortodox... Ba coaie, ce te face sa crezi ca ei erau ortodocsi.
   Si cu numerele oculte.... daca ii cititi toate comentariile o sa vedeti ca fanaticii considera toate numerele de la 0 la 9876450297538 oculte, pana si Y e cifra oculta la ei.
    Alta chestie hilara mi se pare partea aia cu cele 4 colturi ale Pamantului, cica au aratat curbura pamantului ca sa demonstreze ca Sf Scriptura greseste cand vorbeste de cele 4 colturi ale Pamantului. Asta chiar crede ca Pamantul e patrat doar pentru ca acolo scrie ca pamantul ar avea colturi (care banuiesc ca se refera la cele 4 puncte cardinale)? =))
     Eh, Red Bull e bautura diavolului mai nou, ma intreb ce spunea daca toata chestia asta era sponsorizata de apa minerala Spring Harghita sau de Doi cai Frumosi.
     Chiar maine o sa am ceva cursuri la Spitalul de neurologie ( mai pe scurt de nebuni), nu m-ar mira sa dau pe-acolo de tipul care a scos aberatiile astea.
     
   Fratilor, sfarsitul e aproape, tineti minte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu